Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

5ο Ετήσιο Συνέδριο για την Πρόληψη και την Προαγωγή Υγείας στην Ερμούπολη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο  5ο Ετήσιο Συνέδριο για την Πρόληψη και την Προαγωγή Υγείας στην Ερμούπολη, που θα διεξαχθεί από 31/10 έως 2/11/2014 (στο Θέατρο Απόλλων την Παρασκευή  και στο Πνευματικό Κέντρο το Σαββατοκύριακο), μια συνάντηση με τους πολίτες και τους ειδικούς που είναι  θεσμός πια  στην πόλη μας.
 
Σκοπός της συνάντησης  είναι  να αναδείξει κρίσιμης σημασίας παρεμβάσεις  στις οποίες μπορούμε όλοι μαζί από κοινού να προβούμε για να προστατέψουμε την υγεία  τη δική μας και των παιδιών μας,  της οικογένειας ευρύτερα και κατ επέκταση της κοινωνίας μας.
 
Για τη διεξαγωγή της συνάντησης αυτής συνεργάστηκαν όλοι οι  πυλώνες του τόπου, όπως το νοσοκομείο, η τοπική αυτοδιοίκηση, η εκπαίδευση, τα δίκτυα και οι κοινωνικοί φορείς και αυτό αποτελεί συμβολική και ουσιαστική πράξη, καθώς η πρόληψη και η προαγωγή υγείας αποτελεί θέμα που η υλοποίησή του διαπερνά όλο τον κοινωνικό ιστό και δεν αφορά αποκλειστικά τον τομέα της υγείας.
 
Γι αυτό και τα θέματα που θα αναπτυχθούν από τους ειδικούς  τόσο στην ευρεία θεματολογία των περίπου 90 ομιλιών, όσο και στα 16 συνολικά  βιωματικά εργαστήρια,  απευθύνονται σε όλους τους πολίτες,  στους επαγγελματίες υγείας και στους εκπαιδευτικούς της χώρας.
 
Σας περιμένουμε και φέτος να σας δούμε  όλους εδώ....στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων.
 
Με τιμή
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου
 
Παρακαλούμε στείλτε στις επαφές σας και στα κοινωνικά δίκτυα το παρόν μήνυμα και την αφίσα του συνεδρίου. 
Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα αναρτηθεί εντός των επόμενων ημερών και στη ιστοσελίδα:http://diktyokyklades.blogspot.com μέσω της οποίας από τις 10/10/2014 θα γίνεται η εγγραφή στα βιωματικά εργαστήρια του συνεδρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου